Élet-Stílus

Tóth Gabi: Hannaróza tisztában van vele, hogy Anna és Máté is egy nagyon jó barát

TV2
TV2
Az énekesnő azt mondja, egyikük sem akar pótszülő lenni, ám mindketten nagyon szeretik a Krausz Gáborral közös kislányukat.

Tóth Gabi nemrég a Borsnak mesélt arról, hogyan töltötték a kislányával a húsvétot. Mint mondta, családi körben ünnepeltek, Hannaróza pedig nagyon jól érezte magát, táncházba is ellátogattak együtt.

Mondta is többször, mennyire boldog, hogy ennyi húsvétja lehet, mindenkitől kapott szép ajándékokat és borzasztóan örült neki.

A beszélgetés során Tóth Gabi arról is beszélt, hogy Hannaróza mindent tud a családdal kapcsolatosan, így az sem titok előtte, hogy a szülei más mellett találták meg a boldogságot: édesanyja Papp Máté Bence, édesapja pedig a Dancing with the Starsban megismert táncpartnere, Mikes Anna oldalán.

Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is egy jó barát, és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik