Élet-Stílus

Katalin hercegné levélben kért elnézést az Ír Gárdától

Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images
Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images
Nagyon sajnálja, hogy nem tud tisztelegni az idei ezredesi szemlén.

Márciusban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy Katalin hercegné rákkal küzd Vilmos herceg felesége ekkor egy videóüzenetben hozta nyilvánosságra betegségét, illetve azt, hogy megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

A walesi hercegné ekkor már hónapok óta nem vett részt nyilvános eseményeken, és jelenleg sem tért vissza ezen szereplésekhez. Most az ABC News számolt be arról, hogy a napokban a jövő heti Trooping the Colour ceremónia utolsó próbájáról is lemaradt, emiatt levélben kért elnézést az Ír Gárdától – melynek ő a tiszteletbeli ezredese.

Mint írja: nagyon büszke az egész ezredre, és „nagyra értékeli mindenki munkáját, aki idén hónapokig gyakorolt és sok órát áldozott arra, hogy az egyenruhák és a gyakorlatok is kifogástalanok legyenek”.

Továbbra is nagy megtiszteltetés az Önök ezredesének lenni, és nagyon sajnálom, hogy nem tudok tisztelegni az idei ezredesi szemlén. Kérem, adják át bocsánatkérésemet az egész ezrednek, ám remélem, hamarosan ismét képviselhetem Önöket. Kérem, továbbítsák legjobb kívánságaimat és sok szerencsét minden érintettnek

– olvasható a hercegné X-en megosztott levelében.

Kapcsolódó
Vilmos herceg után Katalin hercegné lett az Ír Gárda tiszteletbeli ezredese
Kamilla királyné is új címet kapott III. Károlytól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik