Élet-Stílus

Titkos viszonyáról mesélt a páciens a pszichológusának, kiderült, hogy a férjével csalja

A sok figyelmeztető jel ellenére sem fogott gyanút a szakember, aki a titoktartási kötelezettsége miatt nem közölhette az érintettekkel, hogy tud a viszonyukról.

Egy ausztrál pszichológus alig kapott levegőt, miután rájött, hogy férje elhagyja őt egy betegéért, állítása szerint teljesen összeomlott az élete – írja a Daily Mail. A névtelenséget kérő pszichológus történetét a Toni és Ryan podcastban osztották meg,

A nő egyik páciense arról beszélt neki, hogy lefeküdt egy nős férfivel és most rettenetes bűntudata van. Azt is mondta, hogy a férfi készül elhagyni a feleségét, és, hogy szerelmesek egymásba. A pszichológus igyekezett a tőle telhető legjobb tanácsokkal ellátni a beteget, egyáltalán nem fogott gyanút.

Csak egy héttel később jött rá, hogy közvetlenül érintett az ügyben.

A férj egy nap közölte vele, hogy elhagyja, azt is hozzátette, hogy már lefeküdt az illetővel és szerelmes is belé. A nőben ekkor állt össze a történet, állítása szerint úgy érezte, mintha összeomlott volna az élete, ráadásul senkivel nem tudta megbeszélni a problémáját.

A titoktartási kötelezettségem miatt egyiküknek sem mondhattam el, ahogy mással sem közölhettem azt, amit tudok. De ki kellett beszélnem magamból, mert csak sikítani tudnék!

– mondta a Toni and Ryannek.

Mi a f*sz?

– döbbent le a podcast egyik műsorvezetője.

Rengeteg komment érkezett a műsorhoz a világ minden tájáról. Néhányan azt feltételezték, hogy a páciens mindvégig tudta, hogy szerelme felesége a pszichológusa, csak így akarta enyhíteni a bűntudatát.

Sokan már ott leragadtak, hogy miért bonyolódik kapcsolatba valaki olyannal, aki párkapcsolatban él, más hozzászólók azon csodálkoztak, hogy a férfi betartotta a szerelmének tett ígéretét és elhagyta feleségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik