Élet-Stílus

10 millió dollárra biztosította heréit a 12 gyerekes Nick Cannon

Dia Dipasupil / Getty Images
Dia Dipasupil / Getty Images
Azt mondja, ezzel „bebiztosítja” jövőbeli gyerekeit is.

Nick Cannonnak 2011 óta 12 gyereke született hat különböző nőtől. Az amerikai műsorvezető és színész tavaly azt nyilatkozta, jelenleg elégedett a gyerekei számával, és védekezik is, de szerinte „szuperspermája” van, ami legyőzi a fogamzásgátlót.

A Page Six pénteken hírül adta: Nick Cannon 10 millió dollár értékű biztosítást kötött a heréire, miután a vele partnerségben álló Dr. Squatch férfiápolási márka „értékelte a golyóit olyan tényezők alapján, mint méret, kedvenc tulajdonságok és a hálószobai manőverek”. Az értékbecslést követően a műsorvezető megkapta a „Legértékesebb golyók” birtoksának járó címet, aminek hitelessége erősen megkérdőjelezhető.

A gyűlölködők azt mondják, ideje leállnom a gyerekcsinálással és pihentetnem kéne a szuperspermám, de én inkább bebiztosítom ezeket az értékes golyókat és a jövőbeli gyerekeimet

– mondta el Cannon, aki ezzel beállt azon sztárok hosszú sorába, akik biztosítást kötöttek egyes testrészeikre. Volt felesége, Mariah Carey például a hangját és a lábait biztosította, 35-35 millió dollárra.

Nick Cannon egyébként a konszenzusos non-monogámia híve, ami lényegében azt jelenti, hogy nem egy emberrel van exkluzív párkapcsolata, hanem több párja van egyszerre, és ezt minden érintett tudja és elfogadja.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik