Élet-Stílus

Deréktól lefelé meztelen nő állt sorba a Spirit Airlines egyik járatához

A tizennyolc pluszos videó alatt a béna favicceken kívül a kommentelők leginkább hitetlenkednek, és arra gyanakszanak, valószínnűleg a nő egy bőrszínű leggingset viselt.

Épp egy hete írtuk meg, hogy a Virgin Australia egyik járatának vissza kellett fordulnia, mert egy férfi ruha nélkül szaladt végig a gép ülései közt, most pedig egy másik légitársaság szállított egy félmeztelen utast, aki feltehetőleg a check-in sorban álldogált.

A deréktól felfelé egy feszülős narancssárga topot, deréktól lefelé pedig – legalábbis látszatra – semmit sem viselő nőt egy másik utas videózta le, káromkodásokkal megfűszerezve. A Redditre feltöltött felvétel a Daily Mail szerint a Fort Lauderdale–Hollywood nemzetközi repülőtéren készült, a következő felirattal:

Amikor a csomagod extra könnyű.

A Spirit Airlines járatához sorban álló nőről közzétett videó alatt a kommentek közt a gyengébbre sikerült szóviccek mellett megfejtéseket is találhatunk a jelenségre:

  • egyesek szerint aki ilyen lazán áll egy sorban félmeztelenül, az feltehetőleg valamilyen mentális betegséggel küzd,
  • míg mások úgy vélik, volt egy testszínű nadrág a nőn, ami arra is magyarázatot adna, hogy ebből miért nem tűnik fel semmi a közvetlenül mögötte álló férfinek (bár az őt körülölelő valóság nem érzékeléséhez bőven elég, hogy ott a telefonja a kezében).

When you pack extra light
byu/faps_to_art inPublicFreakout

Ajánlott videó

Olvasói sztorik