Élet-Stílus

Papp Máté Bence Tóth Gabiról: A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Közös értékeket vallanak, annak idején ez hozta össze őket.

Tóth Gabi és Krausz Gábor múlt augusztusban jelentették be szakításukat, az énekesnő pár hónappal később vállalta fel kapcsolatát a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével. A páros most a hot! magazinnak nyilatkozott, az interjúban elmondták, közös értékrendjük hozta őket össze, és bár voltak köztük feszültségek és súrlódások, a kezdeti nehézségek után úgy gondolják, ha ezeket túlélték, akkor mindent túl fognak.

Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk, de talán pont az volt a mentsvárunk, hogy vannak közös céljaink, és együtt tervezzük a jövőt. Volt, amikor úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát. A legyek mindig a szarra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk

idézi a Blikk Tóth Gabit.

Párja szerint az énekesnőt azért „kövezik meg”, mert kifelé mindig családi idillt mutatott, miközben a valóság nem ez volt. Mint mondja, Tóth influenszer, akinek sokan követik az életét, és akin emiatt van egyfajta nyomás, hogy csak a jót mutassa. „A követők pedig ország-világ előtt megkövezték. Ilyet egy ember sem érdemel!” – tette hozzá Papp Máté Bence, majd így folytatta:

Az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom. A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz.

Tóth Gabi az őt ért negatív kritikákkal kapcsolatban megjegyezte: nem akarják a szentet játszani, ők is emberek, megvannak a hibáik. Azt viszont biztosra mondja, hogy soha senkinek nem akartak ártani, csak bátran merték élni az életüket. Az utóbbi hónapokban viszont elkezdték érezni az emberek támogatását is, amitől végre fellélegeztek.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Mátéval a legönazonosabb időszakomban találkoztam, a legőszintébb, legtisztább lelkemmel kapcsolódtam
Az énekesnő szerint az övék mélyebb kapcsolat puszta szerelemnél. Azt mondja, mostani párja és annak családja mellett teljességet érez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik