Élet-Stílus

Osváth Zsolt 17 kilót fogyott négy hónap alatt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A tartalomgyártó-étteremtulajdonos azt mondja, az életmódváltása első három hete brutális volt.

Osváth Zsolt a Best magazin friss számában mesélt arról, hogy közel négy hónappal ezelőtt úgy döntött, életmódot vált. Mint mondta, egy éjszaka alatt határozta el magát, másnap pedig el is látogatott az edzőjéhez, hogy a segítségét kérje a fogyásban, és írja be heti öt edzésre.

Visszakérdezett, hogy »biztos?!« – hiszen három éve járok hozzá, és heti két edzéstől is majd’ meg akartam halni. Mire mondtam, hogy ezer százalék, most megcsinálom. Ez lassan négy hónapja volt, azóta 17 kilóval mutat alattam kevesebbet a mérleg

– osztotta meg a lappal a tartalomgyártó-étteremtulajdonos, akit a váltás első három hete viselt meg a legjobban.

Az első három hét brutál volt. Minden este kajával álmodtam. Korábban egész nap zabáltam. Mi több, a társasági események, baráti összejövetelek nekem abból álltak, hol és mit eszünk… Kezdetben ki sem mertem tenni a lábam otthonról, nehogy kísértésbe essek. Csak az edzőteremig mentem, illetve az éttermeinkbe dolgozni, de oda is csak úgy, hogy nem léptem át a konyha küszöbét.

Bár saját bevallása szerint korábban szénhidrátot evett szénhidráttal, az edzője segítségével sikerült változtatnia az étrendjén, így ma már nem is kívánja annyira korábbi kedvenceit.

Mint mondta, mostanában bárkivel találkozik, az illető meg van döbbenve azon, mennyire megváltozott, amit imponálónak talál.

Nem tagadom, nagyon jólesik, hogy észreveszik a változást, hogy 17 kilóval kevesebb vagyok. Ezért is csinálom! Szívesen mondanám, hogy az egészségem miatt vágtam bele, meg hogy rendben legyen a vérnyomásom, esetleg hogy sokáig élhessek, de én csak jól akarok kinézni.

A téma kapcsán Osváth elárulta, hogy maximalistaként sosem elégedett teljesen, és további hat kilótól még szeretne megszabadulni, majd pedig tovább izmosodni.

Tudom, hogy ez is meglesz. Az, hogy mikor, már más kérdés. Belül én mindig egy kövér fiú maradok, és az is lehet, hogy leszek is még kövér, de most még élvezem, hogy nem lihegek, ha fel kell mennem gyalog a negyedikre, hogy látszanak kockák a hasamon, és hogy ismét szeretek öltözködni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik