Élet-Stílus

Mészáros Lili hosszú évekig szégyellte az arcát, nem érezte jól magát smink nélkül

TV2
TV2
A Next Top Model Hungary győztese korábban önértékelési problémákkal küzdött.

Next Top Model Hungary vasárnap műsorra került fináléjában derült ki, hogy a műsort Mészáros Lili nyerte. Bár a modell ma már nyugodtan megmutatja természetes arcát, tizenévesen bőrproblémákkal küzdött, ami miatt kényszeresen sminkelte magát. Erről a hot! magazinnak mesélt, nyilatkozatát a Blikk szemlézte.

Úgy éreztem, muszáj elfednem magamat és egyfajta maszk mögé bújnom. Hosszú évekig így ment ez, majd az elmúlt két-három évben rájöttem: nem normális, ha ennyire nem érzem magam komfortosan smink nélkül. Szégyelltem az arcomat, ami egy olyan intenzív és negatív érzés volt, hogy rájöttem, muszáj dolgoznom ezen. Ez nagyon hosszú folyamat volt, de mára sikerült eljutnom odáig, hogy már könnyedén megy, hogy smink nélkül jelenjek meg valahol. Ez a folyamat mentálisan is nagyon erőssé tett

– mondta el a lapnak Mészáros Lili.

A modell korábban elmondta, az elkövetkező pár évet a modellkarrierjének és biomérnöki tanulmányainak szeretné szentelni. A modellügynökség, akik leszerződtették, máris sok jóval kecsegtetették, ugyanis ők is azt szeretnék, ha Mészáros külföldön is szerencsét próbálna, de ehhez előtte még két kilót le kellene adnia.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik