Élet-Stílus

Mészáros Lili: A modellügynökség, akik leszerződtettek, sok jóval kecsegtetnek, de két kilót le kellene adnom

tv2
tv2
Azt mondja, minden kiló és centi számít ebben a szakmában.

Mészáros Lili nyerte meg a hónapokon át tartó (a tévében nyilvánvalóan csak hetekig) Next Top Model Hungary című műsor fődíját, azaz egy modellmenedzsmenthez való szerződést, és a többi közt 10 millió forintot.

Mészáros a story.hu-nak nyilatkozott a győzelem után, azt mondja, nagyon lelkes a győzelem óta, de próbálja azért reálisan szemlélni, ami körülötte történik most.

Egyre több együttműködéssel keresnek meg, ami szuper, örülök, élek is velük, de örülnék neki, ha egyre több klasszikus modellmunka is megtalálna a műsor után. A modellügynökség, akik leszerződtettek, máris sok jóval kecsegtetnek. Ők is szeretnék, ha külföldön is szerencsét próbáljak. Már jártam náluk, készítettek pár képet. Átvettük, hogy min kellene még változtatnom ahhoz, hogy a legjobb formámat hozhassam. Ehhez még két kilót le kellene adnom. Tudom, ez drasztikusan hangozhat kívülről, de ilyen a modellszakma. Minden kiló, illetve centi számít.

A győztes azt mondja, neki sokat kell tennie azért, hogy vékony maradjon: „Vannak lányok, akiknek genetikailag ilyen a testalkatuk, én nem tartozom közéjük. Szóval heti három-négy alkalommal edzem”.

Mészáros Lili egy korábbi interjújában a jövőjére is kitért, elmondta, hogy biomérnöknek tanul, és már van víziója arról, mikor szeretne anyává válni:

Az elkövetkező pár évet viszont most a modellkarrieremnek és a tanulmányaimnak szeretném szentelni, de a harmincas éveim elején azért már szívesen babáznék.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik