Élet-Stílus

Marics Peti-fellépést ígért a gyereknapon Gáspár Győző, miközben Kál polgármestere mellett kampányolt 

tv2
tv2
Maricsnak nem tetszett, hogy Gáspár ilyeneket beszél saját fellépésén.

Kál községben járt Gáspár Győző, ahol gyereknapon lépett fel. Ám arra is jutott ideje, hogy kampányoljon kicsit Morvai János független polgármester mellett a június 9-ei választások előtt – írja a Telex. Gáspár belengette, hogy amennyiben elegen „visszajelölik” vasárnap a polgármestert, akkor elhozza a községbe Marics Petit.

Gáspár egy zavaros történetet adott elő a színpadon arról, hogy miután együtt szerepeltek Mariccsal az Ázsia Expresszben, most együtt laknak Salgótarjánban.

Úgy adta a Jóisten, hogy mi elköltöztünk Salgótarjánba, és most egy házban lakunk a Marics Petivel, ő lent lakik. Mondtam neki, hogy jövünk Kálra, és ha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora!

A történetet egyébként Hadházy Ákos fedte föl, akinek posztjához Marics Peti is kommentelt, arról írva, semmi nem igaz abból, hogy ő Kálra menne fellépni Gáspár jóvoltából:

Ez mi a faszom, nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi, szedd mar össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? Hülyeségeket ne mondjál már, hogy együtt lakunk, meg hogy hova viszel, mert az emberek elhiszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik