Élet-Stílus

Daniel Stern Macaulay Culkinról: Aranyos gyerek volt, de nem tudta, mi a fogócska, vagy hogy kell eldobni egy labdát

Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL / AFP
Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL / AFP
Arról is beszélt, Michael Jackson mi mindent megvásárolt Culkinnak.

Daniel Stern új memoárt jelentetett meg Home and Alone címmel. A többi közt a Reszkessetek, betörők! első és második részéből ismert színész nem felejtett el oldalakat szentelni a két kultfilm gyerekszereplőjének, Macaulay Culkinnak sem, szemlézte a könyvet az Entertainment Weekly.

Stern azt mondja, egy alkalommal az ő és Culkin családja töltött némi időt együtt, távol a forgatástól. Mint visszaemlékszik, noha Culkin egy másik hotelben szállt meg, a családjukkal felkapták őt, és elvitték a parkba játszani.

Aranyos gyerek volt, de nagyon más életet élt, mint az én gyerekeim. Nem tudta, hogy kell fogócskázni, vagy eldobni egy labdát. Nagyon benti gyerek volt, és eleve nagyon sok felnőttes nyomás helyeződött rá a showbizniszben, még a szüleitől is.

Culkin négyévesen kezdett színészkedni, mire Kevin McCallister szerepét megkapta, már szerepelt néhányszor a tévében.

Stern arról is írt, hogy Culkint szoros barátság fűzte Michael Jacksonhoz.

Rájöttünk, hogy barátságot kötött Michael Jacksonnal, mert amikor felvettük, a szállodai szobája szó szerint faltól falig tele volt játékokkal. Minden elképzelhető játékkal, mintha valaki végigjárta volna a legnagyobb játékboltot, mindenből vett volna egyet, és bedobta volna a szobájába. Az mind Jacksontól volt.

Stern szerint az ő gyerekei is megtapasztalták, milyen negatív hozadékkal járhat a hírnév, de miután látta, hogyan él Culkin, egészen más megvilágításba helyezte a dolgokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik