Élet-Stílus

Stohl András elmondta, min csúsztak el az előző kapcsolatai

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Eddig mindkétszer 12 év után jött a szakítás, mostani feleségével 10 éve vannak együtt.

Jakupcsek Gabriella a héten Tatabányán interjúvolta meg Stohl Andrást, a beszélgetésen a story.hu is ott volt. A lap beszámolója szerint a színművész korábbi és jelenlegi párkapcsolatáról is beszélt.

Első házasságát Tordai Éva divattervezővel kötötte, két lányuk született, Stohl Luca táncművész, műsorvezető és Stohl Rebeka. Később a Nemzeti Színház egyik táncosnőjével élt együtt, közös gyerekeik Stohl Franciska és Stohl András Barnabás. Mostani feleségével, Stohl Vicával 2020-ban keltek egybe, kislányuk, Stohl Bella Julianna 2022-ben született meg.

Nagyon érdekes a helyzetem, mert az első feleségemmel 12 évet voltam együtt, Ancsikával is 12 évet voltam, és Vicával most 10-nél tartunk

– mondta a színész, majd azt is elárulta, szerinte miért értek véget előző kapcsolatai.

Az első feleségemnek, Évának nyilván az életmódomból lett elege, úgyhogy nem én váltam meg tőle. Az egy rettenetes nagy kudarc volt. Nagyon rosszul éltem meg. Aztán Ancsival szeretetté alakult a kapcsolatunk, elmúlt belőle a tűz, majd volt egy »rés«, jött Vica, és így lett új családom. De nem volt könnyű a váltás.

Stohl elmondta, mielőtt lezárta előző kapcsolatát, pszichológus segítségét is igénybe vette, és bár arra számított, hogy a szakember arrafelé fogja őt terelgetni, hogy a legfontosabb a család, nem így lett.

Helyette azt mondta: »András, ha maga boldog, a gyerekei is azok lesznek. Ha maga boldogtalan, akkor ők is ezt fogják tovább vinni. Mennyivel jobb kép számukra az, hogy hazamegy az előadás után, leül a tévé elé, iszik egy sört, nézi a meccset és nem foglalkozik a párjával, gyerekeivel? Akkor viszont, ha szeretetben él, boldog, és a gyerekek is magukkal lesznek, sokkal koncentráltabban fog velük is törődni. Maga nem elhagyja a gyerekeit, hanem elköltözik!«

– idézte fel pszichológusa szavait a színész.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik