Élet-Stílus

Soma Mamagésa: Azt gondolom magamról, hogy én nem szép vagyok, hanem gyönyörű

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Azt mondja, 58 évesen tudja magáról, hogy van kisugárzása.

Soma Mamagésát nemrégiben Magyarország második legszebb középkorú nőjének választották egy online szépségversenyen. A story.hu megkérdezte tőle, mit szól az eredményhez és hogyan vélekedik a saját szépségéről.

„Már Arisztotelész és Platón is azt tanították, hogy az arányosság a szépség elengedhetetlen kritériuma. De kortól függetlenül is mindig volt egy közmegegyezés, mit tartunk tökéletesen szépnek. Biztos többen ismerik azt a hármas arányt is, hogy az orrunk hossza meg kell, hogy egyezzen a homlokunk illetve az állunk hosszával, hogy egy példát említsek a sok közül, mi minden szükséges ahhoz, hogy valakit nagyon szabályosnak, tehát klasszikus értelemben véve szépnek lássunk. Ezért dehogy mondom én magam szépnek!” – fejtette ki az előadóművész, majd így folytatta:

Persze, nem csak szabályos szépség létezik. Ennek ellenére is azt gondolom magamról, hogy én nem szép vagyok, hanem gyönyörű. 58 évesen már igenis tudom magamról, hogy van kisugárzásom. Aki belenéz a szemembe, az láthatja a bennem lévő életszeretetet és emberszeretetet, ami egy embert igenis gyönyörűvé varázsol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik