Élet-Stílus

„Az esküvőm napján kaptam egy sms-t a főnökömtől, amiben tudatta velem, hogy kirúgtak”

monkeybusinessimages / Getty Images (illusztráció)
monkeybusinessimages / Getty Images (illusztráció)
A ciprusi esküvőjén hirtelen egy rémálomba csöppenő nő azt mondja, hogy a jókívánságok nézegetése közben vette észre a lehető legkegyetlenebbül időzített üzenetet.

Az emberek általában úgy vannak vele, hogy életük egyik legszebb napjaként tekintenek az esküvőjükre. Egészen biztosan nincs így ezzel az a nő, aki nemrégiben betelefonált a népszerű brit internetes tartalomgyártó, Ben Askins podcastjába, hogy elmesélje, hogy őt az esküvője napján, egy WhatsApp-üzenetben rúgták ki a munkahelyéről.

Az Amanda néven bemutatkozó nő azt mondta, hogy mindössze négy hónapja dolgozott a meg nem nevezett cégnél, amikor kivett egy kis szabadságot, hogy Ciprusra utazzon és egybekeljen élete szerelmével. Azonban az esküvője napján, az este levezetéseként az online kapott jókívánságokra válaszolva észrevette, hogy a főnöke is írt neki egy váratlan üzenetet, amiben közölte vele, hogy a „gyenge teljesítménye” miatt el kell bocsátaniuk.

„Múlt héten házasodtam Cipruson. Az esküvőm napján, fél órával a szertartás után kaptam egy sms-t a főnökömtől a WhatsAppon, amiben tudatta velem, hogy kirúgtak. Azzal kezdte az üzenetet, hogy

Remélem, jól sikerült az esküvőd, és jól érezted magad, amíg távol vagy

idézi a Daily Mirror a munkáját a hajadonságával egy napon elvesztő Amandát, aki természetesen az elbocsátó, de nem túl szép üzenet többi részét is felolvasta:

Csak szerettem volna tudatni veled, hogy megszületett a döntés, hogy sajnos el kell bocsátanunk téged. A személyes email-címedre küldtünk egy levelet a részletekkel. Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, és minden jót kívánok neked a továbbiakban.

A főként munkával kapcsolatos tanácsokat osztogató házigazda erre azt reagálta, hogy az imént felolvasott üzenet „az egyik legrosszabb dolog”, amit valaha hallott, és a vállalat döntését rettentő „gonosznak” és „aljasnak” tartja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik