Élet-Stílus

Azahriah elmondta, mit tud kezdeni a fellépései után járó pénzzel

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Három teltházas stadionkoncert után nyilván sokakban felmerült a kérdés, mihez kezd majd Azahriah a fellépésekért járó, nyilvánvalóan nem kevés pénzzel? Erről a zenész nemrég Friderikusz Sándor podcastjában beszélt:

Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznak vagy valami végtelen pénz nyelőcsőbe találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy hogy el tudnám költeni. Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíteni az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni

– idézi Azahriah-t a Pénzcentrum.

Annyit azért elárult, hogy vett drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, ezen kívül pedig az életszínvonala fenntartására költ. Arról pedig, hogy mit kell tenni ennyi pénzzel, többek között a menedzsereitől kapott tanácsot:

Ők mondták nekem hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben.

A 22 éves zenész elmondta, hogy nyilván többet engedhet magának, mint korábban, és az anyagi biztonságot tekinti a legnagyobb luxusnak, amit a pénz adhat.

A pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, ameddig az új, a pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart. Veszek egy jó gitárt, az eltart egy vagy két hétig, veszek egy új kocsit az egy hónapig. De ez el fog múlni és mindig kelleni fog valami új

– mondta Azahriah, de hozzátette, hogy az igazi kincs a biztonságérzet, amit a pénz ad, vagyis hogy ne legyen kiszolgáltatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik