Élet-Stílus

Csalóvadász lett a 83 éves brit nő, mióta elvált a 37 éves egyiptomi férjétől

This Morning / YouTube
This Morning / YouTube
Ismét a Facebookhoz fordult, de nem azért, hogy egy újabb párt keressen.

Nagy felhördülést keltett szerte a világban, mikor 2019 egy 83 éves brit nagymama, Iris Jones összejött egy 37 éves egyiptomi férfival, Mohamed Ibrihammal. Jones számára a fia készített egy Facebook-profilt, a nő a közösségi oldalon, egy csoportban ismerte meg a férfit. Eleinte vízumgondjaik akadtak, de a következő évben össze is házasodtak.

Nyíltan kimondták (ha igaz, ha nem), hogy a kapcsolatuk fő mozgatórugója a szex (valamint némileg az intelligencia és a lelki partnerség), és egyáltalán nem igaz, hogy a férfi a nő pénzéből akar megélni.

Tavaly aztán mindenkit „megdöbbentett”, hogy szétmentek. A nő eleinte arról beszélt,

Régen nagyszerű volt a szexuális életünk, de aztán ahelyett, hogy szeretkeztünk volna, folyamatosan vitatkoztunk mindenen. Ezt nem tudom elviselni. Nem vagyok egy szerelmes tinédzser. 83 éves vagyok.

Úgyhogy a férfit lecserélte egy macskára, mert az „nem panaszkodik, nem csinál rendetlenséget, csendes, és gyönyörűség ránézni is”.

Aztán Jones már arról nyilatkozott, a kezdeti pletykák igazak voltak, a férfi valóban  kihasználta a pénzéért, pénzautomataként használta, naponta vett le pénzt a kártyájáról.

A férfi ezt vehemensen tagadta.

Úgy bántam vele, mint egy királynővel, de ő kihasznált, mint egy szexrabszolgát

– nyilatkozta a tavalyi megszólalásakor a Tescóban biztonsági őrként dolgozó férfi.

Jones most újra a Facebookhoz fordult, de nem azért, hogy egy újabb párt keressen (bár lehet, azért is), hanem hogy figyelmeztesse az embereket az online ismerkedés veszélyeire.

Figyelmeztetés minden sebezhető nőnek az interneten, aki csalókkal és szélhámosokkal cseveg, azt gondolva, hogy igazi férfiaknak üzennek valódi társkereső oldalakon. Legyenek tudatában annak, hogy a férfiakat csak az érdekli, hogy a mocskos mancsukat a pénzedre tegyék. Hetekig vagy akár hónapokig kedvesen beszélnek veled, hogy elérjék céljaikat

– idézte a Mirror. Azt állítja Jones, hogy csak az elmúlt egy hónapban négy csaló próbálta becserkészni, de ő mára már „csalóvadásszá” lett. Az egyik több ezer fontot próbált tőle kicsalni.

Ezúttal rossz nőt választottál, mert én azért vagyok, hogy leleplezzem az olyan csalókat, mint te. Nagyon élveztem, hogy játszhattam veled, és úgy táncoltál, ahogy fütyültem.

Állítása szerint ő állta a „patkány” Ibrahim adósságait és nagy összegben adott neki kölcsön. A férfi egy alkalommal 25, egy másik esetben pedig 14 ezer fontot (összesen csaknem 18 millió forintot) csalt ki tőle, és azt akarta, hogy változtassa meg a végrendeletét úgy, hogy ő örökölje a házát.

A férfi, akihez hozzámentem, próbált elidegeníteni a családomtól, hogy megváltoztassam az végakaratomat, de nagyon összetartó család vagyunk, amelynek tagjai mindvégig támogattak, mióta az áldozata lettem ennek az aljas és gonosz senkiházinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik