Szórakozás

Ágyban tölti a karácsonyt 36 éves férjével a 82 éves brit nő

This Morning / YouTube
This Morning / YouTube
Úgy tűnik, végre révbe ért a 82 éves Iris Jones és férje, a 36 éves Mohamed házassága. Az egyiptomi férj több mint másfél év várakozás után költözhetett be a brit nő házába. A nő azt mondja, minden alkalmat megragadnak, hogy bepótolják a kimaradt időt.

Karácsony napját ágyban fogjuk tölteni. Csak annyi időre pihenünk meg, amíg megnézzük a királynő beszédét, de egyébként csak egymással leszünk elfoglalva

– vázolta ünnepi terveit a 82 éves Iris Jones, aki 2020-ban azzal robbant be a brit bulvársajtóba, hogy meglepő nyíltsággal beszélt szerelmi életéről a nála 46 évvel fiatalabb párjával.

Jones a fiának köszönheti, hogy újra rátalált a boldogság. A férfi készített Facebook-profilt idős anyjának, hogy ne legyen annyira magányos. Iris hamar ráérzett a közösségi portálra, belépett egy csoportba, ahol megismerte az egyiptomi Mohamedet. Azt mondja, azonnal lenyűgözte a fiatal férfi szépsége és intelligenciája – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Iris és Mohamed csetelni kezdtek, és rájöttek, mennyire egy hullámhosszon vannak. A nő elutazott Kairóba, hogy személyesen is megismerhessék egymást. A találkozó olyan jól sikerült, hogy a pár úgy döntött, összeházasodnak.

Ahogy korábban írtuk, tavaly januárban az idős nő a brit ITV tévécsatorna This Morning című reggeli műsorában mesélt szerelmi története részleteiről, és a műsorvezetők legnagyobb megdöbbenésére, a szexuális életéről is:

Senkivel sem voltam együtt már 35 éve. Azt gondoltam, újra szűz lettem. Elmondhatom mit használtunk? Egy egész tubus síkosítót! Másnap járni sem bírtam!

Iris és Mohamed 2020 novemberében házasodtak össze Kairóban, de a brit bevándorlási hivatalnak közel egy évébe került, míg megadta a férfinak a házastársi vízumot. Mohamed a múlt hónapban költözhetett be felesége Weston-Super-Mare-ben álló házába. A házaspár azóta azzal tölti az időt, hogy minden tekintetben bepótolják az egymástól távol töltött időt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik