Élet-Stílus

Blikk: Curtis nagy pénzekért térhet vissza a TV2-re

tv2
tv2
Már konkrét műsor kapcsán is fölmerült a neve.

Noha az utóbbi időszakban az RTL foglalkoztatta Curtist (megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, a Nyerő Párost, és coach is volt a The Voice-ban), egy ideje nem láthattuk őt a képernyőn. Minderről nyilatkozott is a múltban, akkor elmondta, idén nem számolnak vele annyit a csatornánál, mint tavaly.

Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén.

A Blikk arról írt péntek reggel, hogy a rapper újra a TV2 kötelékébe kerülhet, miután „neve felmerült a Sztárban Sztár ősszel adásba kerülő All Stars műsorában”.

A lap saját informátorukra hivatkozva azt írja, szerződésről még nincs szó, zajlanak tárgyalások, de „csúcsgázsit kaphat” Curtis. A rapper korábban belengette, hogy voltak tárgyalásai a TV2-vel, állítása szerint a Megasztár egyik zsűriszékével kapcsolatban is:

„Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt. Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól.”

Frissítünk!

Curtis később közösségi oldalán reagált az ügyre, azt írva:

Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…
!! NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik