Élet-Stílus

Curtis: Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, már azt beszéltük, mi lesz a matek

tv2
tv2
Elmondta, hogy az RTL-nél nem terveznek vele az idei műsorokban.

Curtis lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV YouTube-ján. A Blikk betekintőt kapott az adásba, amelyből kiderült, a rappert – aki mostanában az RTL-en volt látható – hívta a TV2, hogy náluk is szerepeljen, például a Dancing with the Starsban.

Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxnál. Pontosan tudom, hogy nem foglalkozom majd annyit a dologgal, nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele… És hát hol megyek én nyolc órát táncolni

– ecsetelte a lap szerint Hajdúnak. Curtis azt mondja, sokáig úgy tűnt, átigazol a TV2re.

Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

Azt állítja, az idén újrainduló Megasztáron elgondolkodott: „Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt. Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól.”

Curtis úgy érzi, az RTL már nem számol vele idén:

Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik