Élet-Stílus

Visszatér a színpadra az Operettszínházból kirúgott Sándor Péter

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Februárban azt mondta, nem biztos, hogy a színészi pályán marad.

Sándor Péter szülővárosa, Kecskemét tehetségnagykövete lett, ebből az apropóból hívták meg csütörtökön a Mokkába, ahol elmondta: hamarosan visszatér a színpadra a Jó estét nyár, jó estét szerelem című színdarabban.

A színészt februárban rúgtak ki a Budapesti Operettszínházból a „színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme” miatt. Sándor akkor azt mondta, szerinte „erős karaktergyilkosság” indult ellene, aminek az okát ő sem tudja. Azon is elgondolkodott, hogy felhagy a színészettel.

Egyelőre nem tervezek előre. Ezeket a napokat csak túl akarom élni. Nincs kedvem semmit csinálni, nem tudom mi lesz, mert mélységesen csalódtam a szakmámban. Nem tudom, hogy ezen az úton szeretnék-e tovább járni

– nyilatkozta bő három hónappal ezelőtt.

Sándor Péter a TV2 reggeli műsorában mesélt arról a félprofi színi társulatról, amiben most játszik. Mint mondta, 16 évesen egy kecskeméti musicalstúdióban kezdte a pályáját, egy amatőr színjátszókörben. „Ez a mostani egy ugyanilyen társaság, nem profi színházi körülmények között dolgozunk” – mondta el a színész.

Nekem azért fontos ez, mert újra megtapasztalhatom, milyen egy tényleg összetartó csapathoz tartozni. Ők azért mennek, mert szeretik egymást. Nálunk, a mi munkánkban nem mindig van feltétlen az, hogy mindenki szereti egymást. Nem mindig alakul ki barátság, mert nagyon különböző egyéniségek, erős személyiségek vagyunk profi színházi környezetben

– fogalmazott Sándor, akinek a társulatban érzett szeretet számít. Hozzátette: „Mindent megteszünk a tőlünk telhető maximális szakmai hozzáértéssel azért, hogy olyan előadás legyen. És azért szokott jó előadás lenni belőle.”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik