Élet-Stílus

Tudta nélkül furikázta törvénytelenül a családját a tizenéves Khloé Kardashian, mert anyja azt hazudta neki, hogy van jogosítványa

RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
Egy igen kellemetlen incidenst is felidézett azokból az időkből, amikor illegálisan vezetett.

Ma debütált a Hulun a The Kardashians ötödik évada, melynek premierjéből kiderült, hogy Khloé Kardashian 14 éves korától kezdve többször is illegálisan furikázta a családját, miután anyja, Kris Jenner azt hazudta neki, államilag elismert jogosítványa van – írja a People.

Mint mondta, amikor 15 éves volt, egy napon ő vitte haza Jennert, miután utóbbi berúgott egy Los Angeles-i hotel bárjában, a kellemetlen élmény pedig máig élénken él benne, mivel édesanyja le is hányta őt az utazás során. Noha nem rá célzott, kihajolt az ablakon, a sebesség miatt a lányára csapódott vissza mindaz, amit nem szeretett volna.

Anya bebaszott! Csak ő és én voltunk ott. 15 évesen az autópályán vezettem, nem voltam túl képzett sofőr, elég sok volt nekem. (…) Visszalőtt rám! Elkezdtem sírni, azt mondtam, anya, kérlek! Ő meg csak hányt tovább

– emlékezett vissza a médiaszemélyiség, akinek az aktuálisan legdrágább holmija – egy szarvasbőrből készült szőrbemerakásos kabát – bánta az incidenst.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik