Élet-Stílus

A Házasság első látásra Gerije: Amikor Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék

TV2
TV2
Azt mondja, feldolgozhatatlan az a rengeteg impulzus, ami az elmúlt időszakban éri.

Áprilisban került adásba a Házasság első látásra utolsó epizódja, amit még a nyáron forgatott a TV2. A szakértők által párba állított szereplők közül mostanra mindenki a szakítás mellett döntött, köztük Bogi és Geri is, akik a fináléban határoztak úgy, hogy nem folytatják tovább a kapcsolatukat házastársakként – pontosabban a feleség, Geri ugyanis még adott volna esélyt a dolognak.

Az egykori házastársak hónap elején a Tények Plusz stábjának meséltek arról, hogyha férjként és feleségként nem is, barátokként máig kitartanak egymás mellett.

Gyöngyi és Csabi után most Geriék is a Story magazinnak adtak közös interjút, melyben arról is beszéltek, hogyan állnak most az ismerkedéssel, illetve hogyan élik meg a műsorral járó ismertséget.

Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék, de van, aki személyesen is odajön hozzám. Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék. Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet

– fogalmazott a lapnak a 40 éves üzletkötő, aki saját bevallása szerint igen sok üzenetet kap, komoly és alkalmi ajánlatokkal egyaránt megkeresik, ő viszont egyelőre nem igazán tud ezekkel mit kezdeni.

Mint mondja, a szélsőséges üzeneteket figyelmen kívül hagyja, aki pedig szimpatikus, azzal beszélget, de csak módjával. Randizni egyelőre még nem volt, válogatósnak tartja magát, de készen áll arra, hogy újból megállapodjon, gyereket is szeretne.

Ehhez viszont előbb egy megfelelő nőt is kell találnom. Fontos, hogy intelligens, életigenlő és családcentrikus legyen, és persze az sem árt, ha dekoratív. A nagyon vékony lányok nem igazán az eseteim, szeretem, ha van mit fogni egy nőn, de negyvenévesen nyilván már nem ez a prioritás. Persze most sokan azt gondolják, hogy semmi más dolgom nincs, mint habzsolni az életet, és hátradőlve élvezni a nők rajongását, de jóból is megárt a sok. Elég feldolgozhatatlan az a rengeteg impulzus, ami ér, úgyhogy egyelőre igyekszem lépést tartani a történésékkel. Viszont ami késik, nem múlik, előbb-utóbb úgyis rám talál a szerelem.

Ami a közösségi oldalakon kapott ajánlatokat illeti, Bogi azt mondja, sok férfi felkereste már a műsor óta, de nem gondolja, hogy ilyen módon lel majd rá a jövendőbelijére – noha nagy a merítés.

Tizennyolc éves kortól hatvanévesig kapok leveleket, de egyelőre nem kaptam olyan üzenetet, amire szívesen válaszoltam volna. Egyébként sem foglalkoztat most annyira a ismerkedés. A kísérlet után volt egy rövidebb kapcsolatom, ami eléggé megviselt, összetörték a szívemet. A jövőben igyekszem kicsit körültekintőbben választani, és a szívem mellett az eszemre is hallgatni

– osztotta meg Bogi, aki arra is kíváncsian tekint, milyen hendikeppel indul majd ismerkedés terén elvált nőként.

Ez még a jövő zenéje, kicsit tartok attól, hogy lesz olyan, akit ez meg riaszt, de talán ez most nem is prioritás az életemben. Nem hiszem, hogy holnap férjhez megyek, aztán ki tudja!

– tette hozzá.

Story
Kapcsolódó
Házasság első látásra: Bogi és Geri elmondták, jóban maradtak-e a válásuk után
A fináléban Bogi úgy döntött, férjével ellentétben nem szeretné tovább folytatni a frigyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik