Élet-Stílus

Három eladó lakást néztünk meg Terézvárosban: íme egy bérházi, egy Star Wars ihlette és egy 259 millió forintot érő lakás

24.hu
24.hu
Ez Zoli felségterülete, minden házat ismer. Zoli a Tecnocasa ingatlanközvetítő cég munkatársa, vele jártuk körbe az eladó lakásokat, hogy megtudjuk, hogyan érdemes eladni, vagy épp mikor és miért van szükség ingatlanosra.

PONT, amit kerestél

Mitől lesz valaki jó ingatlanos? Nem elég hozzá a jó duma és a kereskedői véna. Ami igazán számít az az, hogy képes-e összekötni a látszólag távol lévő pontokat, jó időben használni pár hete még irrelevánsnak tűnő információkat. A Tecnocasa már 28 éve a helyi közösségek része, ezért pontosan tudja, melyik eladó lakás melyik jövendőbeli tulajdonoshoz illik.

 

A PONT, amit kerestél kampány középpontjában éppen ezért olyan Tecnocasa ingatlanközvetítők állnak, mint Zoli: akik saját példájukon keresztül mutatják be, mit is jelent 2024-ben, a helyi közösségek oszlopos tagjaként ingatlanosként dolgozni, és miért is éri meg a keresőmotorok helyett a Tecnocasa szakértelmére bízni magunkat. Mert akár eladnád kinőtt ingatlanodat, akár az álomotthonodat keresed, pont tudják, mire van szükséged.

A videó a Tecnocasa támogatásával készült.

Olvasói sztorik