Élet-Stílus

Mikes Anna az Ázsia Expresszről: Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni

TV2
TV2
A táncosnő szerint Krausz Gáborral kezdetben nyaralásként tekintettek a kalandrealityre, ám már az első napon rájöttek, hogy tévedtek.

Márciusban derült ki, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna is nekivágnak idén az Ázsia Expressznek. A műsor részeit mostanra már le is forgatták, a séf pedig áprilisban úgy fogalmazott a realityvel kapcsolatban, hogy bár semmi jóra nem számítottak, sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmaiknál is.

Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom

mondta korábban Krausz.

A műsorral kapcsolatban most Mikes Anna is megosztotta tapasztalatait, a hot! magazinnak mesélt arról, hogyan élték meg kedvesével a kihívásokat.

Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant

idézte a Bors táncosnőt, aki a megpróbáltatások ellenére úgy véli, jól tudtak együttműködni párként a séffel.

Nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni. (…) Úgy fogalmaznék, hogy ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni.

A téma kapcsán Mikes hozzátette: kár lett volna kihagyni az ázsiai kalandot, ezért örül, hogy vállalták a felkérést, ma viszont már kétszer is meggondolná, újra belevágjanak-e.

Kapcsolódó
Krausz Gábor az Ázsia Expresszről: Sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is
A séf azt mondja, a verseny egyetlen percét sem bánják, de biztosan nem mennének vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik