Élet-Stílus

„Nem tudom feldolgozni, ha valamit tényleg jól csinálok” – Kárpáti Rebeka imposztor-szindrómával küzd

TV2
TV2
Azt mondja, soha semmit nem érez elégnek, mindig arra gondol, hogy amit elért, az lehetne még jobb.

Kárpáti Rebeka április közepén számolt be arról, hogy önvédelmi oktatáson járt, az edzésen pedig megsérült a bokája. Bár első körben úgy tűnt, csupán húzódásról van szó, később kiderült, hogy három helyen „szakadt telibe” a bokája.

A színésznő most a hot! magazinnak beszélt arról, hogy a sérülését ma már nem műtik, helyette gyógytornára és háromféle gyógyterápiára jár, egyelőre viszont továbbra is biceg, ami az élete több területét is negatívan érinti.

A munka tekintetében a Játékszínben minden darabban beugranak helyettem, hiszen vannak olyan jeleneteim, amikor magas sarkúban vagyok vagy sokat lépcsőzöm, és ezek mind olyan helyzetek, amik veszélyesek, hiszen nem magabiztos a járásom. A boltomban sem tudok anyagokat cipelni vagy zsákokat mozgatni. Ez a szituáció sokkal komolyabb, mint gondoltam, de szerintem az élet üzenni akar valamit

idézte a színésznőt a Blikk, aki azt is megosztotta, hogy kiderült: imposztor-szindrómában szenved, azaz képtelen elismerni a saját sikereit.

Nem tudom feldolgozni, ha valamit tényleg jól csinálok. Soha semmi nem elég, és nem a pénzt értem ezalatt, egyszerűen mindig arra gondolok, hogy amit elértem, az lehetne még jobb

– fogalmazott.

Kárpáti nemrég egy podcastműsorban fejtette ki a véleményét arról, miért érzi úgy, hogy manapság nehezebb a híres emberek gyerekeinek, mint akkoriban, amikor ő volt gyerek.

Kapcsolódó
Kárpáti Rebeka: A mostani híres emberek gyerekeinek sokkal nehezebb dolguk van
Úgy véli, sokat változott a világ azóta, hogy ő volt gyerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik