Élet-Stílus

Videón, ahogy egy ház kertjébe csapódik a száguldozó BMW, amiből az utasok sértetlenül kiszállnak

A brit rendőrség még keresi azt a két embert, akik elmenekültek a baleset helyszínéről.

Az angliai Bradfordban egy térfigyelő kamera rögzítette a balesetet, amely során a megengedettnél nagyobb sebességgel haladó BMW megcsúszik az úton, egy ház kertjébe csapódik, utasai pedig kisebb sérülésekkel megúszva kiszállnak az autóból és elmenekülnek – írja a Sun.

A felvételen látszik, ahogyan a csúszás következtében irányíthatatlanná vált jármű a járdaszegélynek ütközik, letarolja a kerítést, majd oldalára érkezve landol a ház előkertjében. A BMW 320 típusú autóból először csak az egyik utas száll ki, gyorsan elsétál, majd követi két másik férfi, akik hasonló tempóban, viszont az ellentétes irányba hagyják el a megrongálódott járművet.

A becsapódás helyszínéül szolgáló otthon tulaja szemtanúja volt a május 20-án este negyed hét óra körül történt balesetnek. „Vezettek, felpörgették a motort, és a kocsi éppen nekiment az ingatlannak. Fejjel lefelé fordult, és nekiment a házunknak… Legalább 60 mérföld/órás sebességgel hajtottak. Olyan sokan laknak itt, hogy akár gyerekeket is elüthettek volna” – meséli a neve elhallgatását kérő lakó, aki szerint az utasok úgy másztak ki az autóból, „mint a csótányok”.

A balesetben senki sem sérült meg, azonban többeknek anyagi kára keletkezett, és az autó két utasát még mindig keresi a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik