Élet-Stílus

Jason Momoa mutatott pár fotót az új barátnőjével

Shane Anthony Sinclair / Getty Images
Shane Anthony Sinclair / Getty Images
Instagramon tette nyilvánvalóvá, hogy egy párt alkotnak a színésznővel.

Jason Momoa hétfőn posztolt pár fotót az Instagramjára Japánban tett utazásáról (Csavargások című dokusorozatát forgatta az országban), amik közül néhányon Adria Arjona színésznő társaságában szerepel. Az egyik képen egy étteremben bújnak össze, egy másikon együtt mosolyognak a kamerába, miközben a szél fújja a hajukat. Utóbbi fotót Arjona is megosztotta korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében piros szív emojik kíséretében.

Japán, egy valóra vált álom vagy, eldobom az agyam tőled. Annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megosztotta velünk az otthonát, emlékeket szereztünk új és régi barátokkal, átéltünk egy újabb csodálatos kalandot a szerelmemmel. Csavargások, motorkerékpárok és zűrzavar. Minden alohám, J

– írta lapozható posztjához Momoa, aki már májusban megerősítette, hogy egy ideje kapcsolatban él, de akkor még nem árulta el, kivel, írja a People.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Arjona, egy Latin-Amerikában híres énekes-dalszerző, Ricardo Arjona lánya. Eddigi leghíresebb szerepei a 2018-as Tűzgyűrű: Lázadás című filmben és a 2022-ben bemutatott Andor című Star Wars-sorozatban voltak.

Momoa korábban Lisa Bonet férje volt, válásukat két évvel a szakítás bejelentése után, idén év elején véglegesítették. Két közös gyerekük van, a 16 éves Lola és a 15 éves Nakoa-Wolf.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik