Élet-Stílus

Skorpió csípte meg egy férfi heréjét egy luxushotelben Las Vegasban

Michael Farchi feljelentette a szállodát, amelynek igazgatója nem kért bocsánatot tőle a történtek miatt.

Élete egyik legrosszabb ébredését élte át egy kaliforniai férfi, miután skorpiók másztak be az alsónadrágjába, amikor aludt.

Michael Farchi a The Venetian luxushotelben szállt meg Las Vegasban tavaly decemberben, az egyik reggel éles, szúrós fájdalmat érzett a heréiben – írja a Daily Mail, amely most számolt be a férfi történetéről.

A férfi benézett a takaró alá és elborzadt, egy skorpiót fedezett fel. Farchi szerint az állat háromszor vagy négyszer is megcsíphette. A férfi lefotózta a csípések helyét, de aztán rohant a kórházba, mert irtózatos fájdalmai voltak. Az intézményben megerősítették, hogy egy skorpió csípte meg, ráadásul az egyik legveszélyesebb fajta.


Farchi családjával másnap kijelentkezett szállodából, a férfi pedig feljelentést tett.

A hotel kártérítésképp elengedte a szoba árát, ennél többet azonban nem tettek. Farchi elmondása szerint találkozott a szálloda igazgatójával, aki még csak bocsánatot sem kért tőlük a történtek miatt.

A The Venetianban egyébként 250 dollártól (kb. 90 ezer forint) egészen 2500 dollárig (kb. 900 ezer forint) terjedhetnek a szobaárak éjszakánként.

A skorpiók nem ritkák a környéken, egy helyi kártevőirtó szolgálat képviselője szerint „csak egy pálmafában több száz skorpió rejtőzhet”, az egyik háztulajdonos pedig arról számolt be, hogy az elmúlt hónapokban „több mint 22 skorpiót” ölt meg a birtokán. Las Vegas környékén 23-féle sokféle skorpió él, főleg márciustól őszig nő meg a számuk. A többségük miatt nem kell aggódni, az arizónai kéreg skorpió azonban nem tartozik közéjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik