Élet-Stílus

Soma Mamagésa: A Megasztárban szembesültem azzal, hogy engem mennyire sokan utálnak

Fábián Bori / VIASAT3
Fábián Bori / VIASAT3
Régen szorongott, ha úgy érezte, nem szeretik.

Hétfőn Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa volt az Adom a napom főszereplője. Miután a nézők streamen követhették egy napját, este élőben beszélgetett Geszti Péterrel a stúdióban. A műsorvezető ekkor megkérdezte a spirituális felfogású előadóművészt, hogy volt-e valaha materiálisabb korszaka is.

Én úgy mondanám, hogy spiritu-reális vagyok. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyakorlom, hogy kell az anyagba lehozni a dolgokat

– mondta el Soma Mamagésa, és azt is elmagyarázta, hogy ez számára azt jelenti, hogy mindig nagyon alaposan átgondolja, mely tevékenységét milyen módon csinálja meg. „Hogyan könyveltetek, mit okos, hogy okos csinálni, hogyan adok, hogyan kapok, hogyan mérlegelek” – fogalmazott.

Geszti azon kérdésére, hogy korábbi években stresszelte-e valami a materiális világban, Soma Mamagésa úgy felelt, régen szorongást tudott okozni neki, ha érezte, hogy nem szeretik. Mint mondja, ebben nagyon jó edzés volt a Megasztár, aminek első három szériájában volt zsűritag.

Annak idején a főszerkesztőnk kifejezetten kérte, hogy nézzük az interneten a kommenteket. Én akkor szembesültem azzal, mennyire megosztó személyiség vagyok, és engem mennyire sokan utálnak és anyáznak. Az olyan mennyiségű gyűlölet és sötétség volt, hogy ott el kellett mennem például kineziológushoz oldatni, annyira bestresszelt.

Hozzátette: mindennek már húsz éve, és akkor ő még csak egy 38 éves „kis csibe” volt.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik