Élet-Stílus

Kelly Clarkson elismerte, hogy testsúlycsökkentő szer segítségével fogyott közel 30 kilót

Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Cukorbetegeknek való gyógyszert szed.

Kelly Clarkson talk show-jának hétfői adásában Whoopi Goldberg volt a vendég, aki bevallottan a Mounjaro nevű, 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők vércukorszintjének kezelésére használt gyógyszert szedte, hogy lefogyjon. Mikor erről beszélgettek, a házigazda elárulta, hogy ő is egy hasonló szernek köszönheti a fogyását, adta hírül a Page Six. Bár Clarkson azt tagadta, hogy a hírességek kedvenc fogyókúrás gyógyszerét, az Ozempicet használná, azt nem árulta el, milyen gyógyszert szed.

Én is sokat fogytam. Nálam máshogy történt, mint ahogyan azt az emberek feltételezik, de végül nekem is szükségem volt rá, annyira rossz lett a vérképem. Az orvosom két évig üldözött, én meg mindig azt mondtam: »Nem, félek tőle. Már így is pajzsmirigyproblémáim vannak«. Mindenki azt hiszi, Ozempic, de nem, ez valami más, ami segíti a cukor lebontását, mert nyilvánvalóan a szervezetem magától ezt nem jól csinálja

– mondta el az énekesnő a műsorában.

Clarkson arról is beszélt, hogy egészen addig nem igazán vette észre, hogy túlsúlyos, amíg el nem kezdett fogyni. „A csúcson 92 kilogramm voltam a 160 centimhez. Az a vicces, hogy az emberek azt hiszik, hogy biztos szörnyen éreztem magam és depressziós voltam, pedig nem így volt” – fogalmazott a műsorvezető, aki nagyjából 27 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik