Élet-Stílus

Házasság első látásra: Gyöngyi és Csaba is a válás mellett döntöttek

TV2
TV2
Véget ért a kapcsolatuk, de barátként továbbra is ott lesznek egymásnak.

Áprilisban került adásba a Házasság első látásra utolsó epizódja, melyet még tavaly nyáron forgatott a TV2 stábja. A műsor végén egyedül Gyöngyi és Csabi döntöttek úgy, hogy férjként és feleségként folytatják tovább a kapcsolatukat, a hónap végén pedig a Tények Plusznak árulták el, hogy a forgatások után is együtt maradtak.

A pár most ismét a Tények Plusznak nyilatkozott, mint kiderült, mostanra ők is a válás mellett döntöttek, ám barátokként továbbra is szeretnének részt venni egymás életében.

Annak ellenére, hogy ugye a házasságunk nem sikerült, én úgy gondolom, hogy én is és Csaba is nagy önismereten illetve önfejlesztésen mentünk keresztül. Mind a ketten csak nyertünk ebből az egészből

– mondta a kameráknak Gyöngyi, aki egyelőre még gyászolja a házasságát, így még nem ismerkedik, de már nyitottnak érzi magát egy új szerelemre.

Csaba a jövőre vonatkozóan úgy fogalmazott: rájött, hogy vannak hibái, amiket a következő kapcsolatában szeretne szem előtt tartani.

Tudom, hogy nem vagyok könnyű eset, de lehet, hogy többször ki kéne mondanom, hogy igen, fontos vagy nekem, szeretlek.

Az üzletember a riportban azt is elárulta, hogy sok üzenetet kap, ám saját bevallása szerint neki ehhez több kell ahhoz, hogy azt érezze, fontos valakinek. A szerelmi életét illetően azt mondta, „lehet, hogy van egy olyan ember, aki közel áll hozzá, és akivel kapcsolatban úgy érzi, neki fontos”.

Ezt meglátjuk, hogy majd meddig megy

– tette hozzá.

A műsor vége óta egyébként mostanra Enikő és Peti, illetve Hilda és Laci is szakítottak egymással, utóbbira viszont azóta rátalált a szerelem.

Kapcsolódó
Tévéssel jött össze a Házasság első látásra Lacija
Látásból már régóta ismerték egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik