Élet-Stílus

Zámbó Krisztián: A szerelmem folyamatosan ápol engem, de nehezen tudunk együtt aludni

RTL Klub
RTL Klub
Takács Zsuzska attól tart, hogy éjszaka esetleg ráfeküdne az énekes sérült karjára.

Zámbó Krisztián április végén számolt be arról a közösségi oldalán, hogy elesett a biciklijével, aminek következtében eltört a könyöke. Az énekes most a Bors érdeklődésére árulta el, hogy igen nehezen gyógyul, miután pedig nemrégiben levették a gipszet a könyökéről, kiderült, hogy a csuklója is el van törve.

Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő, és már nagyon hiányzik.

Mint mondta, bár a gipsze lekerült, a karját továbbra sem tudja kinyújtani.

Csinálom itthon a gyakorlatokat, amiket az orvosok mondtak, illetve próbálok odafigyelni. Igyekszem nem hisztizni, de ez nekem is egy nagyon új helyzet. Amikor csak tudok, lemegyek a párommal sétálni, hogy mozogjak. Tegnap shoppingoltunk, kávéztunk, az nagyon jó volt. Meg a fellépéseket nagyon várom, azok mindig elfeledtetik velem a bajokat. Az nem jó, ha csak itthon ülök. Van olyan nap, hogy ki se mozdulok, olyankor azt érzem, hogy meghülyülök. Már kicsit el is szoktam az emberektől

– mondta a lapnak az énekes, hozzátéve: nagyon furcsa érzés a számára az, hogy párja, Takács Zsuzska mostanában mindenhová nélküle megy.

De mindig amikor elmegy, telefonálunk. Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem, ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok.

Kapcsolódó
Zámbó Krisztián elesett a biciklijével, könyöktörést szenvedett
Azt mondja, 44 év alatt most először törte a csontját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik