Élet-Stílus

Egy repülőről leeső jégdarab ölhette meg a család kecskéjét

A rendőrség nem tudott más elfogadható magyarázattal szolgálni.

Szörnyű baleset történt Utah államban, egy kosárlabda méretű jégdarab zuhant le egy repülőgépről, egyenesen egy család kecskéjére, az állat életét már nem tudták megmenti – írja a Metro.

Cassidy Lewis otthonában tartózkodott Eagle Mountainben, hangos csattanást hallott, és úgy érezte, hogy az egész háza megremegett.

Kiszaladt, ekkor egy nagy lyukat látott egy fészer tetején, ahol a kecskéit tartotta. Észrevette, hogy az egyik állat megsérült és vérzik.

A helyszínről készült képeken látható, ahogy egy nagy lyuk tátong a tetőn, mellette pedig jég látható. A rendőrség csak egyetlen elfogadható magyarázattal állt elő, miszerint a jég egy repülőgépről esett le, és az csaphatta agyon az állatot.

Lewis azt mondta, egy légifolyosó alatt van a háza, ezért szerinte is valószínű, hogy egy gépről hullott le a darab, de hogy hogyan, azt nem tudná megmondani.

A férfi állatorvoshoz vitte a kecskéjét, de az állatot már nem lehetett megmenteni, ezért elaltatták.

Lewis felvette a kapcsolatot a Szövetségi Légiközlekedési Hatósággal (FAA) és a Salt Lake City Nemzetközi Repülőtérrel, és arra kérte őket, hogy vizsgálják ki az esetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik