Élet-Stílus

Nagy Feró: A fiú az fiú, a lány az lány, aztán ha ő mást akar 18 éves korában, menjen, kezeltesse magát

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az énekes szerint a normalitás felbomlása és a genderpropaganda ellen kell lázadni.

Nagy Feró válaszolt a hirado.hu által feltett néhány kérdésre Magyar Péterrel, a főpolgármester-választással és a genderlobbival kapcsolatban. A Kossuth-díjas énekes azt mondta, bár ő nem ért a politikához, de szerinte Magyarországon „tíz millió ember ért a politikához, és egyfolytában nyomatja a saját gondolatait”.

Úgy gondolom, hogy eleve egy elhibázott dolog, amit ő csinál. Hálistennek ez nekünk, úgynevezett jobboldaliaknak nem nagyon árt, nem tud ártani. Úgy érzem, hogy a baloldalról szedte össze az embereket, akik csalódtak az ellenzékben. És akkor most végre van egy ember, aki azt monda, na majd ő! Ügyesen csinálja különben, csomó embert meg fog tudni téveszteni. Szerintem a mi táborunkból nem

– fejtette ki Magyar Péterről való véleményét a Beatrice frontembere.

Budapest élén semmiképp nem szívesen látná Karácsony Gergelyt, mert a jelenlegi főpolgármester nem csinált még olyan dolgot, amire azt mondaná, hogy ezt várta. Szentkirályi Alexandrára szavazna.

Nagy Feró azt is elmondta: ő mindig a rendszer ellen lázad, csak most éppen az európai rendszer ellen.

Most már lehetek lány is, ha akarok. Hát, ez marha jó! Nem baj, hogy eszembe nem jutott eddig… Olyan törvények jönnek, amihez szerintem a nagy többségnek semmi köze. Engem lehetne Franciskának is hívni ezek szerint, és akkor mi van? Ezzel nem jutok előrébb, ezzel nem tudok több kenyeret adni az unokáimnak. Ez ellen kell lázadni

– fogalmazott az énekes, aki szerint nem kilépni kell az EU-ból, hanem „elfoglalni Brüsszelt”.

Ez a kapitalista világ tök nem fér bele! Ezért kell lázadni ellene, elmondani, hogy ne hülyüljünk már meg! A fiú az fiú, a lány az lány, aztán ha ő mást akar 18 éves korában, menjen csinálja, kezeltesse magát. De olyan alapvető dolgok, mint a család szétverése folyik egyfolytában. Vagy két férfi összeköltözik, és akkor ők család? Nem! Ne haragudjanak, de nem. Ettől még éljenek együtt, legyen meg a boldogságuk, de nekem ne legyen már kötelező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik