Élet-Stílus

Kate Beckinsale egy húsz évvel ezelőtti és egy friss videót posztolva cáfolta, hogy bármit is megcsináltatott volna az arcán

Theo Wargo / Getty Images
Theo Wargo / Getty Images
Azt mondja, szerinte ironikus azzal vádolni őt, hogy nem képes megbirkózni az öregedés gondolatával, miközben saját bevallása szerint azt sem hitte, hogy egyáltalán megéli a húszas évei végét.

Kate Beckinsale a minap két rövid felvételt osztott meg magáról az Instagram-oldalán: az első a 2000-es években, a második pedig nemrégiben készült róla. Posztjában az ötvenéves színésznő arról írt, hogy bár utálja a témát, úgy érzi, beszélnie kell azokról a kommentekről, amiket évtizedek megkap, szerinte ugyanis ez is a zaklatás egy formája.

Minden alkalommal, amikor posztolok valamit – és ez mellesleg körülbelül 30 éves korom óta így van – azzal vádolnak, hogy felismerhetetlenre műtettem magam/botoxoltattam, töltettem/ a megszállottja vagyok annak, hogy fiatalabbnak nézzek ki, és ez tényleg annyira fárasztó, és finoman gonosz módja annak, hogy egy személyt zaklassanak. Valójában egyiket sem csináltam

– jelentette ki Beckinsale, hozzátéve: őt nem igen érdekli az öregedés.

Apámat ötéves koromban holtan találtam, a tinédzserkorom és a húszas éveim nagy részét teljesen megnyomorította a súlyos szorongás és a pánikrohamok, hogy én is szívrohamban fogok meghalni. Gyakran jártam sürgősségi osztályokra, és életemnek ezen időszakában szinte teljesen mozgásképtelen voltam a szorongás miatt.

Posztjában a színésznő hangsúlyozta: szerinte ironikus a feltételezés, miszerint nem tud megbirkózni az öregedés gondolatával, miközben annak idején éppen attól rettegett, hogy meg sem fogja élni a húszas évei végén.

Ahogy a két videóból is láthatod, a különbség az, hogy az Egyesült Királyságban éltem, sápadtabb voltam, szarrá tépkedtem a szemöldökömet, és imádtam a barna rúzst, amit mindenki viselt. Kerekebb arcom volt, mint a legtöbbünknek a kései tízen- és húszas éveinkben. A sminktechnikák is mattak voltak, közel sem ilyen fényesek.

A színésznő bejegyzését azzal zárta: annak tudatában teszi közzé a gondolatait, hogy azoknak egyáltalán nem lesz hatásuk, de úgy gondolta, azért is megosztja a posztját, „mert akárhogy is néz ki valaki, állandóan olyan dolgokkal vádolni, amiket nem tett meg, vagy éppen azzal, hogy a fiatalság megszállottja, miközben a veszteségeit igyekszik túlélni, zaklatás”.

Kérlek, hagyjátok abba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik