Szórakozás

TMZ: Válik Britney Spears és Sam Asghari

Vivien Killilea / Getty Images for GLAAD
Vivien Killilea / Getty Images for GLAAD
Tavaly nyáron házasodtak össze.

Britney Spears és Sam Asghari 2022 júniusában házasodtak össze, a TMZ szerint viszont mostanra véget ért a kapcsolatuk: az edző benyújtotta a válópert, a szakítás okaként kibékíthetetlen ellentéteket jelölt meg.

A lap arról ír, hogy Asghari házastársi tartásdíjat és az ügyvédi költségek megtérítését is kéri az énekesnőtől, ügyvédje, Neal Hersh pedig azt híreszteli, hogy az edző a házassági szerződést is meg tervezi támadni, melyben Spears még az esküvő előtt különválasztotta a saját vagyonát.

A dokumentumok szerint Asghari „még nem határozta meg a felek különvagyonának és kötelezettségeinek teljes természetét és mértékét”, különböző vagyontárgyakról és tartozásokról is meg kell még egyezniük.

A lap szerint valószínűtlen, hogy a bíróságon érvénytelennek nyilvánítanák a házassági szerződést, úgy tudni viszont, hogy erre nem is lesz szükség, az énekesnő ugyanis kiállít majd egy csekket az exférjének.

Asghari a különválás dátumaként 2023. július 28-át tüntette fel, a TMZ információi alapján pedig egy nagy veszekedés előzhette meg a szakítást, melynek során az edző hűtlenséggel vádolta meg az énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik