Élet-Stílus

Csípőprotézisre van szüksége, de semmi más nem tartja vissza a hálószobában a 73 éves nagymamát, akinek 39 éves a párja

A férfi „királynőként” bánik párjával, és nem hagyja, hogy ő főzzön vagy takarítson.

A Sun újabb példát talált, amely megerősíti: a szerelem nem ismer határokat, legyen szó földrajzról vagy generációs szakadékról. Egy 73 éves brit nő arról mesélt, hogy hiába születtek két különböző országban és 34 év eltéréssel párjával, mégis határtalanul boldogok.

Nem tudom megmagyarázni azt a szerelmet, ami köztünk van, egyszerűen csodálatos

– állítja Christine Haycox, aki 2018 januárjában ismerkedett meg online jelenlegi férjével, Hamza Dridivel. A brit nő menekülteknek és menedékkérőknek tanított angolt, és a férfi jelentkezett az óráira. Az online beszélgetések alatt már „szikrázott köztük a levegő”, így Haycox három hónappal később lefoglalt egy kéthetes tunéziai nyaralást, hogy személyesen találkozhasson Dridivel – ennek hat éve, és a nő azóta sem tért vissza az Egyesült Királyságba.

A rotherhami nyugdíjas tanárnő szerint találkozásuk első látásra szerelmet hozott, de Tunézia szigorúbb szabályai miatt a reptéren még nem csókolózhattak. A pár 2020 decemberében összeházasodott szűk családi körben, és Haycox megtért az iszlám hithez. Jelenleg pénzt gyűjtenek a férfi vízumára, hogy a nő szeretteit is meglátogathassák – eddig csak fia találkozott a nála mindössze négy évvel idősebb mostoha apjával, mikor néhány hétre Tunéziába utazott, de mindkettőjük családja támogatóan áll hozzá kapcsolatukhoz.

Ő gondoskodik rólam. Fizikailag nem vagyok túl jól, csípőprotézisre van szükségem és bottal kell járnom, de Hamza minden főzést és takarítást elvégez

– mondja a kétgyermekes nagymama, aki állítólag hozzá sem nyúlhat a mosógéphez vagy a szennyes ruhákhoz. Mindez azonban nem gátolja meg őket abban, hogy akár fiatalabb párokat is leköröző intenzitással éljék nemi életüket, és erről egy magazinnak is beszámoljanak: Haycox és Dridi hetente akár hatszor is szeretkeznek, hiszen a nő leírását idézve férje egy „forróvérű tunéziai”.

Ha a Tunéziában élő házaspár története még nem győzte meg, hogy ekkora korkülönbség ellenére is kialakulhat szerelem egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi közt, akkor ajánljuk annak az 55 éves színésznőnek is a sztoriját, aki 24 éves párja mellett talált rá a boldogságra, vagy épp azt a 48 éves tanárnőt, akinek a kedvese 23 évvel utána lemaradva született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik