Élet-Stílus

„Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk” – Istenes Bencéék vidéki életükről meséltek

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A házuk még nem készült el teljesen, de már beköltöztek.

Istenes Bence és Csobot Adél az elmúlt hónapokban vlogsorozatban mutatták be, hogyan haladnak Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezésével. Októberben költöztek, a legutóbbi, pénteken feltöltött részben séta közben arról beszéltek, milyen a vidéki élet.

Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok. Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni

– magyarázta Csobot, hozzátéve: ő szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes azt mondta, ő annak idején elhitte, hogy múlt augusztusra teljesen elkészülnek, később kellett rájönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült. A műsorvezető egy ponton megállt megcsodálni a tájat, majd arról beszélt, mennyire élvezi a vidéki életet.

Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok. Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom

– mondta Istenes Bence, aki a munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek.

A teljes videót itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik