Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Batiz András elárulta, miért hazudott róla az egykori barátja, a TV2 jelenlegi műsorvezetője

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Az időjárás egy éve ilyenkor sem hazudtolta meg áprilisi önmagát, a hol csapadékos, hol napsütéses napok közt pedig az égen kívül az is kiderült, hogy a Duna-Dráva Nemzeti Park egyik munkatársát – előzetes értesüléseivel ellentétben – nem is egy megmentésre váró mókushoz riasztották, hanem egy nem kevésbé apró és szőrös élőlényhez.

Kapcsolódó

Az már nem volt ilyen cuki hír, mikor Batiz András arról mesélt egy interjúban, hogy egykori kollégája és barátja, Gönczi Gábor mit és miért hazudott róla a TV2 Híradójában.

Kapcsolódó

Viszont ennél lényegesen jobban megrázta olvasóinkat az a Tolna vármegyei kórházban történt tragédia, mikor meghalt egy 23 éves fiatalember, mert az anyja kérése ellenére is darabos ételt adtak neki pépes helyett.

Kapcsolódó
Megfulladt egy 23 éves fiatal a tolnai kórházban, mert az anyja kérése ellenére is darabos ételt kapott pépes helyett
Az orvos és az ápolónő sem érzi felelősnek magát a történtekért. Pénzbüntetést kértek rájuk.

Egy évvel ezelőtt Kökény Attila sem életének legvidámabb szakaszáról mesélt: az énekes ma már csak bizonyos alkalmakkor iszik egy-két pohárral, de volt időszak, mikor egy nap alatt 54 pohár whisky lecsúszott, majd másnap délig egy presszóban folytatta a mulatást.

Kapcsolódó

Zárásképp pedig újra felhívnánk olvasóink figyelmét arra a 2023 áprilisában sokakat foglalkoztató rejtélyre, vajon mit keresett Schumacher Vanda budapesti lakásán egy idegen férfi, mialatt a műsorvezető Los Angelesben pihent.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik