Élet-Stílus

„Kérsz egy golyót?” – játékpisztollyal rabolta ki a pizzafutárt egy férfi Hevesen

A férfi a saját otthona előtt lopott el 70 ezer forintot a futártól.

Csütörtökön letartóztatta a rendőrség azt a férfit, aki egy játékfegyverrel rabolt el 70 ezer forintot egy pizzafutártól Hevesen – számol be róla a Tények.

A férfi pizzát rendelt, majd fizetés helyett megkérdezte a futárt, egy húszasból tudna-e visszaadni. A futár igennel felelt, ezt követően pedig a vádlott pénz helyett egy igazi fegyverre hasonlító játékpisztolyt vett elő, amit odanyomott az áldozatához.

Mondta megint, hogy adjam oda a pénzt, mondtam, hogy nem. Kérdezte, hogy »kérsz egy golyót?« Mondtam, hogy nem. Mire kivette a pénzt, és ennyi volt

– meséli a pizzafutár.

A férfi ezután azonnal hívta a rendőrséget, akiknek nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy az elkövető a saját házukhoz rendelte az ételt, valamint a 70 ezer forintot is ott vette ki a futár zsebéből.

A vádlott családja állítólag megfenyegette a TV2 stábját, mikor az otthonuk elé érkeztek forgatni, az áldozat pedig a következőképp emlékszik vissza a történtekre:

Remegett a kezem, meg izgultam kicsit, ilyenek.

A rablót 30 napra őrizetbe vették, és akár 10 év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják a bíróságon.

Nemrég fogházbüntetésre ítéltek egy fiatalkorút, aki több társával együtt a Gellérthegyen ugyancsak játékpisztollyal rabolt ki négy kiskorút, az a férfi viszont még ennél is rosszabbul járt, aki egy houston-i étteremben használt volna egy hasonló eszközt, mire válaszul az egyik vendég lelőtte őt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik