Élet-Stílus

VV Kriszti: Nekem nincsenek úgymond barátaim

Azt mondja, rosszul kötődik a való életben.

Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti nemrég az rtl.hu-nak adott interjút, melyben néhány villabeli pillanatát is felelevenítette a stábbal.

A beszélgetés során a ValóVilág 11. évadának győztese kifejtette: amellett, hogy nagyon érzelmes ember, a vitakultúráját nem tartja jónak, saját bevallása szerint ha nézeteltérése akad valakivel, nem feltétlenül tud felnőttként viselkedni. Elárulta továbbá azt is, hogy nincsenek körülötte barátok.

Én rosszul kötődöm a való életben. Nekem nincsenek úgymond barátaim, kifejezetten barátaim. Én szeretem megtartani a saját egyedüllétem, a gondolataim sokszor magamnak. Viszont ha olyan a helyzet, hogy nyitott vagyok és ott vannak az emberek, akiknek segítségre van szükségük, akkor én mindig ott vagyok

–magyarázta a realityszereplő, aki úgy véli, az erős empátiaérzete miatt tartja kötelességének, hogy támaszt nyújtson, ha valakinek szüksége van rá.

Arról, hogy a ValóVilág11 játékosainak hogyan alakult az élete a műsor vége óta, alábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó
Mi történt a ValóVilág 11 játékosaival a műsor óta?
Ezt tudni a legutóbbi évad 15 villalakójáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik