Élet-Stílus

Balogh Levente a lányairól: A nagyon sikeres szülők gyerekei nem akarják azt csinálni, amit a szüleik

VIASAT3 / Fábián Bori
VIASAT3 / Fábián Bori
Az ő lányai eltérő pályát választottak, mint az övé.

Balogh Levente volt Geszti Péter vendége az Adom a napom című műsorban. Az üzletember mesélt a gyerekeiről is: elárulta, nagyobbik lánya, Balogh Szimóna Londonba ment külpolitikát tanulni, az ásványvíz-biznisszel nem foglalkozott.

Mondtam, hogy akkor menj ki Londonba egyetemre, ha ott is maradsz. Tudomásul kell venni, a nemzetközi iskolák itt, Magyarországon nem alkalmasak… Szimóna azt hitte, elvégzi az iskolát, hazajön és majd térdre borul előtte mindenki, elhalmozzák állásajánlatokkal. Ez nem így történt, utána a második diplomával kitalálta, hogy pszichológus lesz. Az egy jó sztori lesz neki.

Az üzletember azt mondja, lányai fejében meg sem fordult, hogy átvegyék tőle a stafétabotot.

Annyira intelligensek a lányok, hogy nem akartak visszaélni azzal, aki én vagyok. Lehet, ez is egy tiltakozás a részükről. Hogy véletlenül se kerüljenek abba a csapdába, hogy apucinak a lányai.

Balogh Levente úgy látja, hamar túlvoltak azon a beszélgetésen a gyerekekkel, hogy nem indulnak el azon az úton, mint apjuk.

A nagyon sikeres szülők gyerekei nem akarják azt csinálni, amit a szüleik. Ez az ő választásuk. Van ellenpélda, én édesapám vonalát vittem tovább. Ha a lányaim elmennek élelmiszermérnöknek, akkor támogattam volna őket, de meg se fordult a fejükben.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Kapcsolódó
Geszti Péter Balogh Leventéről: 30 éve találkoztam vele először, akkor recepciós volt egy vidéki hotelben
A dalszövegíró-műsorvezető szerint meglehet, hogy az üzletember ma már meg sem szállna a szóban forgó hotelben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik