Élet-Stílus

A Házasság első látásra Petrája: Én semmilyen tudatmódosító szert nem szedek

tv2
tv2
A TV2 házasságos műsorában elszabadultak az indulatok.

Még mindig tart a TV2-n a Házasság első látásra című műsor, ahol a házaspárok jelenleg az együttélést tanulják, kisebb-nagyobb sikerrel. Petrának és Andrisnak megy a legnehezebben, a legutóbbi adásban a férj például azt mesélte, nem bírja tovább elviselni felesége jelenlétét sem.

Nagyon rossz erről beszélnem, mert itt ül. És én ezzel egy pillanatig nem akarom bántani. Innen azt mondom, hogy ne mondd ki, mert bántasz vele valakit. Viszont tegnap eljutottam oda, hogy beültem az autóba, és annyira zavart már a jelenléte, hogy nem is emlékszem arra, miket mondtam.

Andris többször mesélt arról a műsorban, hogy Petra viselkedését nem mindig tudja megmagyarázni, úgy is fogalmazott, felesége „bediétázta magát.”

Az ő érdekében én nem szeretném kimondani, mire gondoltam, amikor azt mondtam: bediétázta magát. De az biztos, hogy úgy éreztem, nem jó úton jár, és segítségre van szüksége. Számomra ijesztő volt az állapota

– mondta Andris a story.hu-nak. Ám Dávid Petra most sem érti, mire akart utalni a férje ezzel a mondattal:

„Sosem mondta ki egyenesen, hogy mit akart ezzel mondani, én meg már nem is akarom feszegetni a dolgot. De egyet szeretnék leszögezni: az, aki az egészséges életmódot képviseli, nem él szerekkel. Én semmilyen tudatmódosító szert nem szedek! Kikérem magamnak az ilyen gyanúsítgatást. Sosem fogom megbocsátani Andrisnak, hogy ilyen helyzetbe hozott. Rájöttem, hogy nem akarok bizonygatni senkinek semmit. Aki követ, ismer, úgyis tudja, milyen vagyok, és mit képviselek testépítőként. Aki pedig szakmabeli, az pontosan érti, hogy a kevés kalóriabevitel tényleg okozhat olyan belassult állapotot, ami ahhoz hasonlít, mintha valaki be lenne tépve. De nincs! És ez itt a lényeg” – nyilatkozta a fitneszinfluenszer.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik