Élet-Stílus

Nem tetszik a gyilkos rendőrnek, hogy nem kaphat szülinapi ajándékot az anyjától

A szabály, az szabály.

Panasszal élt Wayne Couzens, miután a börtön vezetői megtiltották neki, hogy születésnapi ajándékokat fogadjon az édesanyjától – számolt be róla a Daily Mail.

Az áldozatát elrabló, megerőszakoló majd meggyilkoló Couzens 50 éves lett, egy könyvet és pár ruhát kapott volna. A férfi a 33 éves Sarah Evans 2021. márciusi meggyilkolása miatt tényleges életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

A brit lap arról ír, hogy nem Couzensszel babrálnak így ki, senki nem kaphat csomagokat otthonról a börtönben, ez a szabály.

A férfi ugyanakkor úgy véli az ombudsmannak küldött panaszában, anyjának pénzbeli kártérítés járna, mert nem jutnak el hozzá az ajándékok. Illetve azt is hozzátette, hogy nem igaz, hogy nem kaphatnak csomagot, nem sokkal a bebörtönzése után kaphatott egyet, amiben szintén pár ruha, illetve egy fülhallgató volt.

A Daily Mail szerint pont, mivel akkor került a börtönbe, tettek abban az esetben kivételt.

Couzenst egy szigorúan ellenőrzött börtönben, a HMP Franklandben tartják fogva, amit úgy is szoktak nevezni, mint „Szörnyvilla”, ugyanis több gyerek-, illetve sorozatgyilkos is itt került rácsok mögé.

A férfi gyilkossági ügyével ebben a cikkben bővebben is foglalkoztunk.

Kapcsolódó
Ugyanazzal a fegyverrel védte a világ vezetőit, amelyikkel szexre kényszerítette az áldozatait Rohadék Dave, a ragadozó rendőr
David Carrick 20 éven át dolgozott rendőrként. Hivatása gyakorlása közben a világ vezető politikusait is védhette, miközben szinte végig kettős életet élt. A szabadidejében partnereit szexrabszolgaként kezelő, kollégái által is csak Rohadék Dave-ként emlegetett férfit azonban végül utolérte a törvény keze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik