Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: milliókat ásott ki a földből egy férfi Kerepesen

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy évvel ezelőtt még előttünk volt a húsvét, de az ünnepi készülődésnek nyoma sincs a legolvasottabb cikkeink között. Helyette Brad Pitt aranyszíve, Eszenyi Enikő önértékelése és egy halom elásott pénz története izgatta leginkább olvasóink fantáziáját.

Brad Pitt 40 millió dollárért adta el Los Angeles-i birtokát, ahová annak idején beköltöztette egy megözvegyült, idős szomszédját.

Brad Pitt éveken át engedte idős szomszédjának, hogy ingyen lakjon a 40 millió dolláros birtokán
A férfi a kilencvenes éveiben járt, amikor beköltözött a színész házába. 105 évig élt.

Egy Julia Faustyna, illetve Julia Wendlet néven is ismert lengyel nő azt állította, hogy ő lehet a 2007-ben, 3 éves korában, Portugáliában nyomtalanul eltűnt brit kislány, Madeleine McCann. Annyira biztos volt az igazában, hogy a DNS-tesztet is vállalta.

Hosszú ideig állt elhagyatottan a balatonfüredi görög falu. A helyi önkormányzat mindenképp rendezni szerette volna a terület sorsát, ám ehhez meg kellett volna állapodnia 30–35, a területen kisebb üzlettel rendelkező tulajdonossal, akik nagyon kevesellték a felajánlott kivásárlási árat.

„Egy garázst nem tudok venni ebből a pénzből Balatonfüreden” – perlik az önkormányzatot a görög falu tulajdonosai
Kisajátítási eljárással veszik el a város szélén lévő terület üzlethelyiségeit tulajdonosaiktól, „aprópénzért”.

Néhány éve egy óriási botrány törte derékba Eszenyi Enikő karrierjét. Tavaly Verebes István azt mesélte róla, hogy hiába tehetséges, fantasztikus képességű nő, a hibáiból úgy tűnik képtelen tanulni.

Alkalmi munkát vállalt egy sajónémeti férfi egy kerepesi birtokon. Ásás közben két pénzkazettát talált, bennük egy halom, a forgalomból már kivont bankjeggyel, illetve ékszerekkel. Azonnal beteget jelentett, majd hazautazott.

Milliókat ásott ki a földből egy férfi egy kerepesi birtokon
Sokáig nem örülhetett neki, mert a rendőrök kopogtattak az ajtaján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik