Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Dehogy viszem, nem kell nekem!” – mondta egy nő az idősek otthonában Jánosnak

TV2
TV2
Kornélia férje a tánctudására hivatkozva jelentette ki, hogy a hölgy szerinte „elviszi magával”.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában János a munkahelyén, egy idősek otthonában látogatta meg Kornéliát. Az épület lakói éppen társasoztak, amikor a férj megérkezett, és bár jelezte, hogy ismeri a játékot, amivel foglalatoskodnak, egyikük közölte, hogy biztosan nem. Később arról is kérdezték őt, nem fél-e attól, hogy szerencsejátékosként tönkremegy, mire János tisztázta, hogy ő csak mint szolgáltatást kínál másoknak szerencsejátékot, ő maga nem él a dologgal.

A látogatás során némi testmozgásra is sor került. Kornélia a kertben tornáztatta meg az időseket, a foglalkozáshoz pedig a férje is csatlakozott, aki táncmozdulatokkal igyekezett lazára venni a hangulatot.

A hölgy elvisz magával szerintem!

– mondta a mellette tornázó nőnek János, mire előbbi közölte, hogy

Dehogy viszem, nem kell nekem! Van nekem!

A férj végül a találkozót aképpen értékelte: úgy vette észre, az idősek nagyon hamar a szívükbe fogadták, és jobban elfogadták a személyiségét, mint a felesége az elmúlt hetekben, így reméli, hogy Kornélia is észreveszi majd, hogy téves képet alkotott róla.

A rész elején egyébként a pároknak dönteniük kellett, kitartanak-e egymás mellett a kísérlet további részében. János azt írta a papírjára, hogy a feleségével szeretné folytatni a műsort, Kornélia viszont nemleges válasszal élt, mondván: biztos volt abban, hogy férje igennel felel, és akkor együtt maradnak. János ezt az okfejtést elfogadta, de nem vette jó néven.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik