Élet-Stílus

„Elégedett vagyok-e Amerika mostani állapotával? Nem” – Dwayne Johnson nem támogatja többé nyíltan Joe Bident

Jeff Kravitz / FilmMagic
Jeff Kravitz / FilmMagic
Komoly üzenetet fogalmazott meg a közel 400 millió Instagram-követővel rendelkező világsztár.

A FOX Newsnak adott interjút Dwayne Johnson, melyben igen nagy szerepet kapott a politika, azon belül is a közelgő amerikai elnökválasztás.

A Szikla becenévre hallgató színész 2020-ban nyíltan Joe Biden mellett állt a választások előtt, ami kétségtelenül jól jöhetett utóbbinak, hiszen Johnsonnak sok százmillió rajongója van, és talán a legbefolyásosabb filmsztár napjainkban.

Elégedett vagyok-e Amerika mostani állapotával? Nos, a válaszom: nem. Hiszem, hogy jobbak leszünk? Igen. Optimista srác vagyok, és hiszem, hogy jobbak lehetünk.

Johnson maga hozta fel, hogy négy évvel ezelőtt támogatta Bident és Kamala Harrist.

A Biden mellett tett támogatásomról úgy gondoltam, hogy akkor a legjobb döntés volt számomra. Úgy voltam vele, hogy abban a helyzetben vagyok, hogy van némi befolyásom, és az is a dolgom, hogy éljek ezzel. Így hát elmondtam, ő az, akit támogatok. És hogy megteszem-e majd idén is? Nem.

A színész elégedetlen Amerika mostani állapotával, és szerinte a döntése nem egyesíti, sokkal inkább megosztja az amerikaiakat.

Rájöttem valamire, amire akkor még nem: most is gyomrosként hat rám a megosztottság.

Johnson hozzátette azt is, hogy négy éve még azt gondolta, a nyílt támogatás megnyugtathatja az amerikaiakat, ám szerinte nem így történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik