Élet-Stílus

Tóth Vera: A testemet ért kritikák miatt volt, hogy azon gondolkodtam, egyáltalán kimenjek-e a színpadra

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Az énekesnő azt mondja, a neki címzett testszégyenítő megjegyzések majdnem tönkretették az életét.

A minap volt a húszéves évfordulója a Megasztár első döntőjének, amit Tóth Vera nyert meg 2004-ben. Az énekesnő győzelméről először a húga, Tóth Gabi, majd ő maga is megemlékezett szerdán az Instagramon.

Tóth Vera az évforduló alkalmából később a Borsnak adott interjút. Mint mondta, bár csak a szépre emlékszik, nem tagadja, hogy embert próbáló két évtizeden van túl.

A testemet ért kritikák majdnem tönkretették az életem, sokszor volt, hogy azon gondolkodtam, hogy egyáltalán kimenjek a színpadra? Akarnak engem így látni az emberek? Ha az akkori menedzserem nem mondja azt egy-egy fellépésem előtt, hogy »Vera! Az embereket a hangod érdekli, szép vagy, menj fel és énekelj! Meglátod, szeretni fognak.«, akkor ma nem tudom, hogy hol lennék. A mai napig hálás vagyok neki ezért.

– árulta el a lapnak az énekesnő, aki az elmúlt hét évben 40 kilótól szabadult meg.

Ami a Megasztárt illeti, Tóth Vera azt mondja, az örömökkel és a megpróbáltatásokkal együtt bármikor újra nekivágna a tehetségkutatónak, hiszen csodálatos évek vannak mögötte, ami annak is köszönhető, hogy a műsor alatt érző, értő és gondoskodó emberek vigyáztak rá, ám emellett ő is alázatosan, kitartóan és szorgalmasan kamatoztatta a tehetségét.

A Megasztár összes nyertese a mai napig működő énekes, akik pedig nem lettek dobogósok, azok közül is a többség a szakmában maradtak. Az emberek emlékeznek a műsorra, egy szerethető, jó műsor maradt meg a fejükben. Hogy miért? Ez a bizonyíték arra, hogy gondolkodó embereket kell tenni egy tehetségkutató műsorba, akik jó szakmai döntéseket hoznak. Mert hiába igyekszik cáfolni ez a mostani világ, ahol egyre több a buta, tudatlan szereplő, aki csak szórakoztat, bohóckodik, valójában a tudás az érték

– tette hozzá a műsorral kapcsolatban.

Kapcsolódó
Tóth Vera megkönnyezte Tóth Gabi róla szóló posztját, melyben megemlékezett 20 évvel ezelőtti Megasztár-győzelméről
Az énekesnő úgy fogalmaz: sok minden halványul, de a megasztáros idők még mindig elevenen élnek benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik