Élet-Stílus

Tóth Vera megkönnyezte Tóth Gabi róla szóló posztját, melyben megemlékezett 20 évvel ezelőtti Megasztár-győzelméről

RTL II
RTL II
Az énekesnő úgy fogalmaz: sok minden halványul, de a megasztáros idők még mindig elevenen élnek benne.

Húsz évvel ezelőtt ért véget a Megasztár első évada, amit Tóth Vera nyert meg. Az énekesnő húga, Tóth Gabi az évforduló alkalmából az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót a nővéréről, majd kettejükről is, amikor a következő évadban együtt énekeltek a tehetségkutató színpadán.

Drága tesókám! Ma 20 éve, hogy az egész életünk megváltozott! 20 éve nyerted meg a Megasztárt! Akkor értettem meg igazán, hogy te milyen ragyogó gyémánt vagy! Azóta is elevenen él bennem, hogy milyen büszke voltam rád és csak azt mondogattam magamban, hogy »Igeen! Ő az én tesóm!«. Ez azóta is így van! Egy ország szorított neked, és olyan összefogás, szeretet vett körül, ami nagyon hiányzik a mai világból! Nekünk ez kijutott, ezt megélhettük általad. Minden év hangja!

– fogalmazott az énekesnő, akinek sorait olvasva Tóth Vera el is érzékenyült.

Drága tesókám! Nagyon jólesett, hogy megemlékeztél, köszönöm. Megríkattál itt reggel. Szép világ volt akkor, olyan: mindenmentes. Az idő megy, sok minden halványul, de a megasztáros idők mindig elevenen megmaradnak

– fűzte hozzá testvére posztjához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A műsorral kapcsolatos érzéseinek később Tóth Vera is dedikált egy posztot a saját oldalán. Mint írta, nagyon örül annak, hogy a minőségi zenélést választotta, miután a Megasztár megtanította a jó csapatjátékra, és örök barátságokat hozott neki.

Színfolt az életemben, a fiatalságom, a tinédzserségem, a wow élményem, a műsor, ami bizonyította, hogy a tehetségkutató műsorokat lehet minőségi szinten, nem a trash fullra járatásával, manipuláció, s lelkek tönkretétele nélkül is készíteni. Azzal, hogy ma is jó érzésekkel emlékeznek rá az emberek, történelmet írt a televízióban. A lényeg a karakterekben, az egyediben, a tehetségben rejlik. Igen, kell a televízióba minőséget gyártani, mert az megmarad, hisz a gondolkodó emberek értéket képviselnek, és az értékekre pedig mostanra, húsz év után már akkora szükségünk van, mint a levegőre, hiába akarja ezt a világ megcáfolni

– írta bejegyzésében Tóth Vera, hozzátéve:

A generációkat talán az köti össze, hogy a valódi, az igazi, az ízes, ropogós, a jó valahogy biztonságos érzéseket kelt. Ilyen volt az összes MEGA-csapat, nem futószalagon gyártott, bár egyikünk se volt egy »matyó hímzés«, de szerencsére voltak Jónás Katák, Tombor Sacik, Koczkák, Lakatos Márkok, akik megoldották, hogy ne feltétlen a telepi gyerek dizájnja ordítson rólunk. Ami még fontos, hogy Megasztár eddigi, összes győztese a mai napig állócsillag, s most pedig mindenki énekelje el magában az első Csillagdalt, remélem, emlékeztek még rá!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik