Élet-Stílus

Az álommeló: Balogh Levente csapdát állított a jelölteknek, négyen is belesétáltak

RTL
RTL
Ketten közülük végül ki is estek.

Az álommeló szerdai részében Balogh Levente elnökiasszisztens-jelöltjeinek olyan találmányokra kellett lecsapniuk, amelyikbe érdemes lehet befektetni. Az elnök előre figyelmeztette őket, hogy figyeljenek oda a lehetséges átverésekre.

A prezentációkat hallgatva Iliász végig kritizálta társait, akik szerinte rossz kérdéseket tettek fel, de aztán ő maga is belesétált a Balogh által állított csapdába. Az elnök ugyanis felkért egy bűvészt, hogy adjon elő egy kitalált történetet egy vízszűrőről, ami ivóvizet tud csinálni a sós vízből, és mutassa is be a működését jelöltek előtt. Ezzel szerette volna tesztelni, hogy az elnöki asszisztens pozíció várományosai minden részletre odafigyelnek-e.

Mint később kiderült, többen is bedőltek a megtévesztésnek: Zsuzsanna, Eszter, Viktor és Iliász.

Mondtam, hogy óvatosak legyenek. Megkóstolta az édes vizet, amit csinált? Megkóstolta, hogy egyáltalán sós vízből csinálta-e?

– tette fel sorban kérdéseit Balogh, amikre mind a négyen nemmel feleltek.

Volt itt ma öt feltaláló, és az egyikük álfeltaláló volt, egy bűvész. Az a helyzet, hogy még bűvészkednie sem kellett, és a csapatban voltak olyanok, akik bedőltek neki, mert meg sem kóstolták a vizet

– jelentette be a jelöltek előtt Balogh Levente, aki aztán adott még egy esélyt Eszternek, Zsuzsának, Viktornak és Iliásznak, hogy bizonyíthassanak.

„Önök már az első feladaton elbuktak” – mondta a második feladat után Balogh Levente Viktornak és Iliásznak, akiknek végül emiatt távozniuk kellett Az álommeló jelöltjei közül.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik